[fb_button]

Snigpremiere

Warning: Undefined variable $commentcount in /customers/4/a/8/nielslyngsoe.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 73

Fremmed under samme hud har både et mandligt og et kvindeligt jeg. De taler om det samme, men fra hver sin vinkel. Den dobbelthed vil jeg gerne have med når digtene skal fremføres mundtligt. Derfor har jeg fået min kæreste, forfatteren Iben Mondrup, til at repræsentere kvindens stemme. Desuden har jeg lavet en lydkollage, som jeg håber kan skabe en fortættet stemning omkring ordene og være med til at holde distraktioner på afstand. Denne lydkollage afvikles som ‘live electronics’.

Men én ting er hvad man forestiller sig på forhånd; noget andet er hvordan det fungerer i virkeligheden. For en uges tid siden, lørdag den 6. april 2013, havde vi snigpremiere på det jeg er begyndt at kalde vores ‘FUSH-show’ (blandet andet fordi jeg godt kan lide det sh-sh der er i midten). På Café Ulla Terkelsen London, som ligger i Aalborg, blev teksterne – efter behørig advarsel om explicit lyrics (jeg har ingen intention om at provokere nogen) – serveret midt i aalborgensernes brunch.

Iben og jeg havde en god snak med et par håndfulde publikummer bagefter, og til min store glæde tog de imod vores FUSH-show i samme ånd som det var tænk. Jeg fandt siden hen ud af at to af dem var bloggere: “Lyngsø og Mondrup var jeg’et og du’et i både forening og adskillelse. De skiftedes. Talte over baggrundens dybe, summende lyd. Afløste hinanden, lagde skygger, ekko og kor. Sang. Talte. Hviskende, hvislende, deklamerende, gispende,” skriver Louise Sommer Hendriksen her. Den anden blogger var Luchessi Montecillo; læs hvad hun skrev, her.

Kommenter dette indlæg: